Nyheter

Vi byter faktureringsadress från 1 mars 2018

Vi övergår till extern scanning av leverantörsfakturor vilket innebär att alla fakturor från och med 1 mars 2018 ska skickas till en ny adress.

Årets julgåva till Musikhjälpen

Istället för julklappar till våra kunder väljer vi även i år att ge en gåva till välgörenhet. Årets val föll efter en omröstning bland personalen på Musikhjälpen där årets tema är "Barn är inte till salu". Vi önskar alla anställda, kunder och samarbetspartners en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Nytt fastighetsbolag bildas i Vännäs

Det kommunala fastighetsbolaget Vännäs Fastigheter och entreprenörsföretaget Kaj Johansson Gruppen avser att bilda ett gemensamt fastighetsbolag. Fokus är att utveckla kommersiella fastigheter inom Vännäs kommun. Det gemensamma bolaget kommer initialt att bestå av fyra kommersiella fastigheter om cirka 5 000 kvm som idag ägs av Vännäs Fastigheter.

Artikel om oss och bygget av väg 547

I Leveranstidningen Entreprenad kan man läsa om vårt arbete med bygget av väg 547, vägen mellan Vännäs och Vännäsby. Vi är underentreprenör åt Svevia i detta uppdrag.

Vinnare i våra tävlingar vid Gatufesten

Nu har vinnarna i våra tävlingar på gatufesten korats. Vi gratulerar Anneli och Niklas och tackar alla andra som deltagit.

Stefan och Per-Jonas vinnare av Norrlandsbjörnen för Västerbotten 2016

Årets Norrlandsbjörnen för Västerbotten tilldelas bröderna Stefan och Per-Jonas Johansson, ägare till Kaj Johansson Gruppen. Norrlandsbjörnen har delats ut årligen sedan 1953. Vid en prisutdelning på Hotell Forsen i Vindeln den 2 juni överlämnades priset från Norrlandsförbundet. Norrlandsbjörnen delas ut för förtjänstfulla insatser som gynnat Norrlands utveckling inom näringsliv och samhälle, ett pris delas ut för varje län.

Reportage om företaget - regionalt och nationellt

Denna vecka kan man läsa reportage om vårt företag både i den regionala tidningen Västerbottningen och i rikstäckande lastbilstidningen Trailer. Västerbottningen bjuder på en intervju med vår VD Stefan och i Trailer får vi se fina bilder på en del av vår skiftande fordonspark och möta några av våra duktiga chaufförer.

Årets julgåva

Istället för julklappar till våra kunder väljer vi även i år att ge en gåva till välgörenhet. Årets val föll på Hjärt-Lungfonden som stöder livsviktig forskning kring vårt tids största folksjukdomar.

Nytt uppdrag åt Trafikverket

Kaj Johanssons Åkeri har tillsammans med huvudentreprenören Svevia vunnit upphandlingen gällande om- och nybyggnation av väg 547 mellan Vännäs och Vännäsby. Det handlar om en väg på 1,1 km som till stora delar får en ny sträckning bakom Maria-kapellet. Trafikverket är beställare och hela uppdraget är värt knappt 17 miljoner kr.

Stort vägjobb i Umeå kommun

Nu står det klart att Kaj Johanssons Åkeri har fått uppdraget att förstärka och bredda Rovögernvägen inklusive att byta ut ca 30 stycken vägtrummor och sidotrummor.