Yrkesarbetare - Mark & Anläggning

Om tjänsten

Du som erfaren mark & anläggningsarbetare är en nyckelperson i våra projekt. Du arbetar i projektform tillsammans med arbetsledare, platschefer, mättekniker, andra yrkesarbetare samt maskinförare.

Projekten är varierande och omfattar olika typer av mark- och anläggningarbeten såsom VA, vägar, gator och grundläggningar. Under en vanlig arbetsdag kommer du tillsammans med arbetsledning och de andra yrkesarbetarna arbeta aktivt tillsammans som ett team för att hålla hög kvalitet och kapacitet i projekten.

Vi har projekt främst i Umeåområdet med omnejd, det kan förekomma uppdrag i andra närliggande regioner. Du är stationerad i hemmet.

Vem trivs här?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet och vill prova på nya utmaningar. Du har genom erfarenhet erhållit en bred och god kunskap inom olika typer av VA- och markprojekt. Du har känsla för kvalitet, effektivitet, ansvar och planering av det egna arbetet. Du är kommunikativ, händig och har ett stort mått av eget driv. Du trivs att jobba med andra samt se resultatet av det ni tillsammans genomför. B-körkort är ett krav.

Utöver allmänna markkunskaper ser vi gärna att du har kunskaper och erfarenhet inom ritningsläsning, laser, rörläggning och rörsvetsning. Förutom dina kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Vi erbjuder?

Hos oss erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, där vi är personliga och omtänksamma både om människor och miljö. Vi är modiga, går vår egen väg och gör alltid det vi tror på. Vi har en stark vilja att utvecklas och att lyckas. Tjänsten är en provanställning som efter 6 månader övergår till en tillsvidareanställning.

Intresserad?

Skicka in din ansökan, gärna med personligt brev och CV till: jobb@kajs.se. Märk ansökan med Yrkesarbetare. Vi går igenom ansökningarna löpande, så ansök så snart som möjligt.

Kontakta gärna Projektchef Tobias Gottnersson 090-349 60 26 om du har frågor om jobbet eller Maria Forssell, HR-chef 0935-399 63, om du har funderingar om rekryteringsprocessen.