Yrkesarbetare sökes

Du kommer till en arbetsplats där vi är personliga och omtänksamma både om människor och miljö. Vi är modiga – vi går vår egen väg och gör alltid det vi tror på. För att utvecklas och fortsätta lyckas behöver vi fler duktiga medarbetare. Därför söker vi nu yrkesarbetare till våra anläggningsprojekt.

Om tjänsten

Du som erfaren yrkesarbetare är en nyckelperson i våra projekt. Du arbetar i små och stora projekt tillsammans med våra arbetsledare, platschefer, mättekniker, andra yrkesarbetare samt maskinförare. Projekten är varierande och omfattar olika typer av mark- och anläggningarbeten såsom VA, vägar, gator och grundläggningar. Under en vanlig arbetsdag kommer du tillsammans med arbetsledning och de andra yrkesarbetarna arbeta aktivt tillsammans som ett team för att hålla hög kvalitet och kapacitet i projekten.

Vi har projekt främst i Umeåområdet, det kan förekomma uppdrag inom andra regioner men då oftast i en radie på ca 30 mil. Du är stationerad i hemmet.

Vem trivs här?                            

Vi söker i första hand dig som har flera års erfarenhet och vill prova på nya utmaningar. Du har genom erfarenhet erhållit en bred och god kunskap inom olika typer av VA- och markprojekt. Du har en känsla för kvalitet, effektivitet, ansvar och planering av det egna arbetet. Du är engagerad, händig och har ett stort mått av eget driv. Du trivs att jobba med andra samt se resultatet av det ni tillsammans genomför. B-körkort är ett krav.

Utöver allmänna markkunskaper ser vi gärna att du har kunskaper och erfarenhet inom ritningsläsning, laser, rörläggning och rörsvetsning. Förutom dina kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Vi erbjuder?

Hos oss erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, stolta medarbetare, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att utvecklas och att lyckas. Tjänsten är en tillsvidareanställning och förutom att vi erbjuder marknadsmässiga löner och förmåner värnar vi om personalen vilket innebär att dessa frågor prioriteras och är under ständig utveckling.

Intresserad?

Då vill vi att du skickar in din ansökan, gärna med personligt brev och CV till: jobb@kajs.se. Märk ansökan med Yrkesarbetare. Vi går igenom ansökningarna löpande, så ansök så snart som möjligt.

Kontakta gärna Projektchef Tobias Gottnersson 090-349 60 26 om du har frågor om jobbet eller Maria Forssell, HR-chef 0935-399 63, om du har funderingar om rekryteringsprocessen.