Sommarvikariat chaufför

LASTVÄXLARCHAUFFÖR

Som Lastväxlar- liftbilschaufför hos oss kommer du att jobba med inhämtning av byggavfall från kunder. I ett högt tempo med varierande uppdrag utgår du från Umeå eller Skellefteå där vi bland annat har personalutrymmen för chaufförer och uppställningsplatser för ett flertal lastbilar som utgår därifrån. Våra arbetstider är dagtid.

Till denna körning söker vi dig som har CE-körkort och YKB, erfarenhet av lastväxlare och/ eller liftbil är meriterande.

FLISCHAUFFÖR

Som Flischaufför hos oss kör du tung lastbil och släp och lastar själv med traktor. Du levererar olika biobränslen och sågat virke till och från SCA och Norra Skogsägarna och deras externa kunder. Transporter sker till och från sågverk, pappersindustrier, byggvaruhus mm i Västerbotten, Västernorrland samt en del i Norrbotten. Du får ett körschema på dagens uppdrag via dator. Flisbilarna är stationerade i Umeå, Nordmaling, Örnsköldsvik, och Rundvik.

Till denna körning söker vi dig som har CE-körkort och YKB, erfarenhet av liknande transport är meriterande.

TANKCHAUFFÖR

Som tankchaufför hos oss kör du tung lastbil och släp, och levererar petroleumprodukter till Skoogs bränslen samt Skellefteåbränslens kunder i hela Norr- och Västerbotten. Du får uppdrag via dator och planerar utifrån det din egen rutt. Tankbilarna är stationerade i Umeå, Skellefteå och Piteå.

Till denna körning söker vi dig som har CE-körkort, YKB och ADR tank. Erfarenhet av tankbilstransporter är meriterande.

KAN DU VARA EN PERFEKT MATCH FÖR OSS?

Du har vana av och trivs med att köra lastbil och är mån om att utföra ett bra jobb. Du är bekväm med att fatta egna beslut och känner ett engagemang för miljön och att jobben vi utför alltid håller en hög nivå. Är du en öppen, prestigelös och flexibel person kommer du att trivas i det familjära klimat som kännetecknar oss. Vi vill att du trivs med att få vara en del av ett växande företag med ambitioner och allt som det innebär med utveckling, utmaning och engagemang.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Skicka in din ansökan till oss via Social Recruting,. se länk nedan. Du kan enkelt söka direkt från mobilen och komplettera med CV och personligt brev i efterhand. I ansökan önskar vi att det framgår vilken/vilka körning/ar och ort/er som du är intresserad av samt vilken erfarenhet och behörighet du har.

För mer information om Lastväxlarchaufför på Kaj Johanssons Åkeri kontakta Thomas Moberg, transportledare tel. 090-349 60 11

För mer information om Flischaufför på Kaj Johanssons Åkeri kontakta Nicklas Elfving tel. 0935-399 71 eller Johan Gunillasson, transportledare tel. 0935-399 70.

För mer information om Tankbilschaufför på Kaj Johanssons Åkeri kontakta Peder Sandström, transportledare tel. 090-349 60 25.

Ansök här

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!


Kaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationens företagare. Företaget ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Allmiljö är ett helägt dotterbolag. Verksamheten i koncernen bedrivs inom fyra huvudsakliga affärsområden: Transport & Logistik, Mark & Anläggning, Täkt & Maskin samt Slam & Renhållning. I koncernen finns ca 100 lastbilar och ca 40 anläggningsmaskiner som grävmaskiner, hjullastare, dumprar, väghyvlar och vältar. Koncernen har drygt 220 anställda och omsätter ca 400 miljoner kronor per år. Huvudkontor, verkstad och lager ligger i Vännäsby, ytterligare kontor finns bl.a. i Umeå.

Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta. Våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör. De kärnvärden som kännetecknar oss är att vi är personliga – vi är pålitliga, uppriktiga och ärliga människor som personligen levererar våra tjänster och produkter. Vi är omtänksamma – både om människor och miljö. Vi gör alltid det som krävs. Vi är modiga – vi går vår egen väg och vi gör alltid det vi tror på. Vårt löfte är att vi alltid tar ansvar och löser uppgiften personligen.