Projektingenjör Mark & Anläggning

Som projektingenjör är du projektchefens stöd i de befintliga projekten. Du är med från start till avslut!

Kaj Johansson Gruppen AB är ett flexibelt transport-, miljö- och entreprenadföretag som erbjuder helhetslösningar för såväl offentliga som privata kunder. Våra tjänster är kundanpassade med inriktning på hög kvalitet och service och våra åtaganden utförs med minsta möjliga miljöpåverkan på ett trafiksäkert sätt. Koncernen har 225 anställda och omsätter ca 400 miljoner. Vårt huvudkontor ligger i Vännäsby.

Om tjänsten

Som projektingenjör har du ansvar för det administrativa i de pågående projekten inom mark och anläggning. Projekt- och KMA dokumentation, utredningar, stöttning vid kalkylarbete i de befintliga projekten, beredning av nyckeltal, uppföljningar och statistik. Sammanställningar, mängdreglering och ÄTA hantering. Din närmsta chef är Projektchef som är ansvarig för alla pågående projekt.

Vem trivs här?

Du är strukturerad och har intresse för att skapa underlag och bereda ärenden i nära samarbete med vår projektchef. Kanske kommer du direkt från en utbildning inom området eller har erfarenhet från en liknande tjänst. Vi vill att du trivs och drivs av att få vara en del av ett växande företag med ambitioner, och allt som det innebär med utveckling, utmaning och engagemang. Företaget har funnits i 60 år så förändringar är en del av företagskulturen och vi har ingen tanke på att slå av på takten! Vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka och vi ska ligga i framkant av utvecklingen. Du kommer till en arbetsplats där vi är personliga och omtänksamma både om människor och miljö. Vi är modiga – vi går vår egen väg och gör alltid det vi tror på.

Intresserad?

Vi går igenom ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt. Senast den 29 augusti. Kontakta gärna Rekryteringskonsult Marlene Vikström 070-420 85 00.

Ansök via Vikström Rekrytering
Ansök här