Platschef - Mark & Anläggning

Du kommer till en arbetsplats där vi är personliga och omtänksamma både om människor och miljö. Vi är modiga - vi går vår egen väg och gör alltid det vi tror på. För att utvecklas och fortsätta lyckas behöver vi fler duktiga medarbetare. Därför söker vi nu en platschef till vår entreprenadverksamhet med placering i Umeå.

Om tjänsten

Du driver entreprenadprojekt från färdigt kontrakt till överlämnande till kund. Det innebär att du ansvarar för planering av resurser, tidplaner och produktionen, med fokus på KMA, struktur och ekonomi, så uppföljning är en viktig del i arbetet. Vi har projekt främst i Umeåområdet men det kan förekomma uppdrag på andra regioner men då oftast i en radie på ca 30 mil. Du har arbetsledare som driver den dagliga styrningen samt en organisation och ledning med lång erfarenhet som finns nära tillhands vid behov. Din närmsta chef är affärsområdeschef för Mark & Anläggning, Greger Hallnor och din stationeringsort är Umeå.

Vem trivs här?

Du är en kommunikativ och lösningsorienterad ledare som skapar och utvecklar goda relationer med din omgivning. Du tar ett personligt ansvar för ditt uppdrag och är trygg i att vara tydlig och att ställa krav. Delar av tjänsten är av administrativ karaktär, varför det är viktigt att du är strukturerad i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet som platschef inom entreprenad eller att du har erfarenhet som arbetsledare och vill utvecklas som platschef. 

Vi vill att du trivs och drivs av att få vara en del av ett växande företag med ambitioner och allt som det innebär med utveckling, utmaning och engagemang. Företaget har funnits i snart 60 år så förändringar är en del av företagskulturen och vi har ingen tanke på att slå av på takten! 

Företaget

Kaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationens företagare. Företaget ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Allmiljö är ett helägt dotterbolag. Verksamheten inom koncernen bedrivs inom fem huvudsakliga affärsområden: Transport & Logistik, Mark & Anläggning, Täkt & Maskin, Miljö & Återvinning samt Slam & Renhållning. I koncernen finns ca 100 lastbilar och ca 40 anläggningsmaskiner som grävmaskiner, hjullastare, dumprar, väghyvlar och vältar. Koncernen har 220 anställda och omsätter ca 400 miljoner kronor per år. Huvudkontor, verkstad och lager ligger i Vännäsby, ytterligare kontor finns bl.a. i Umeå. 

Vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka och vi ska ligga i framkant av utvecklingen. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta och våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör. 

Intresserad?

Vi går igenom ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt. Kontakta gärna affärsområdeschef Greger Hallnor med frågor kring jobbet på 0935- 399 78 eller Maria Forssell, HR-ansvarig, 0935 – 399 63 vid frågor om rekryteringsprocessen. När du skickar in din ansökan önskar vi att du bifogar CV samt personligt brev. Skicka din ansökan till jobb@kajs.se och märk med platschef.