Grävmaskinist sökes

Kaj Johansson Åkeri - ett anrikt företag med hög kvalitet

Kaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationens företagare. Företaget ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Allmiljö är ett helägt dotterbolag. Vi levererar kompletta lösningar till våra kunder inom transport och anläggning - oavsett om det gäller att leverera ett stort lass grus eller nyanläggning av vägar! Med tiden har vi vuxit och är idag ett stort gäng på över 200 personer som hjälper både företag, kommuner och privatpersoner med olika uppdrag.

Vi välkomnar dig till en trygg arbetsmiljö med familjär stämning och närvarande ledare!

Få varierande arbetsdagar som grävmaskinist

Att köra grävmaskin hos oss på Kaj Johansson Åkeri är inte som vilken maskinistroll som helst - den är roligare! Här kommer ingen dag att bli den andra lik och du kommer att få vara en del av såväl mindre som mer omfattande uppdrag. Du kommer i huvudsak att jobba i våra egna anläggningsprojekt. Vi utför projekt främst i Umeåregionen. Du är stationerad i hemmet.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av yrket och känner en stolthet för det arbete som du utför. Det är viktigt att du är en problemlösare som kan fatta beslut på egen hand och vara en av dem som styr arbetet på plats. Vana av maskinstyrningssystem är ett stort plus då de flesta arbetsuppgifter kräver det.

Om oss

Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta. Våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör. De kärnvärden som kännetecknar oss är att vi är personliga – vi är pålitliga, uppriktiga och ärliga människor som personligen levererar våra tjänster och produkter. Vi är omtänksamma – både om människor och miljö. Vi gör alltid det som krävs. Vi är modiga – vi går vår egen väg och vi gör alltid det vi tror på. Vårt löfte är att vi alltid tar ansvar och löser uppgiften personligen.

Låter det intressant?

Då vill vi gärna att du ansöker så snart som möjligt, vi går igenom ansökningarna löpande.

Kontakta gärna Erik Flumé, Arbetsledare, om frågor kring jobbet på tel. 0935- 399 76 eller Maria Forssell, HR-chef, tel. 0935 – 399 63 vid frågor om rekryteringsprocessen. När du skickar in din ansökan önskar vi att du bifogar CV samt personligt brev. Ansökan skickas till jobb@kajs.se.  Märk ditt mejl med grävmaskinist i ämnesraden.