Flischaufförer sökes

Vi söker nu två chaufförer till vår största avdelning flis, med ett drygt 20-tal lastbilar som trafikerar främst Norrlandskusten. Vi är ett modernt och växande företag som söker dig som vill vara en del av vår utveckling. 

Vi söker en chaufför för vikariat fram till våren 2024 med goda chanser till förlängning, stationeringsort Örnsköldsvik samt en chaufför för tillsvidareanställning (provanställning 6 månader tillämpas) med stationeringsort Umeå. 

Ditt jobb består i att leverera olika biobränslen, råflis och sågat virke till och från sågverk, pappersindustrier, värmeverk, byggvaruhus mm i Västerbotten, Västernorrland och Norrbotten. Körschema och körorder hanteras digitalt via fordonsdatorer.

Till denna körning söker vi dig som har CE-körkort och giltig YKB. Erfarenhet av liknande transporter och traktorvana är meriterande.

I huvudsak är schemat förmiddag/eftermiddag men det ingår även några enstaka helgpass.  

Kan du vara en perfekt match för oss?

Du har vana av och trivs med att köra lastbil, har traktorvana och är mån om att utföra ett bra jobb. Du är bekväm med att fatta egna beslut och känner ett engagemang för miljön och att jobben vi utför alltid håller en hög nivå. Är du en öppen, prestigelös och flexibel person kommer du att trivas i det familjära klimat som kännetecknar oss. Vi vill att du trivs med att få vara en del av ett växande företag med ambitioner och allt som det innebär med utveckling, utmaning och engagemang.

Vi erbjuder

Hos oss erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, stolta medarbetare, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att utvecklas och att lyckas. Förutom att vi erbjuder marknadsmässiga förmåner och löner värnar vi om personalen vilket innebär att dessa frågor prioriteras och är under ständig utveckling. Vi har en modern fordonspark som förnyas regelbundet, vi har serviceavtal på våra fordon samt en egen verkstad i Vännäsby. 

Företagets vision är att vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka och vi ska ligga i framkant av utvecklingen. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta. Våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör. De kärnvärden som kännetecknar oss är att vi är personliga - vi är pålitliga, uppriktiga och ärliga människor som personligen levererar våra tjänster och produkter. Vi är omtänksamma – både om människor och miljö. Vi gör alltid det som krävs. Vi är modiga - vi går vår egen väg och vi gör alltid det vi tror på. Läs gärna mer på www.allmiljo.se eller www.kajs.se.

Ansökan och kontakt

Skicka in din ansökan till jobb@kajs.se, märk din ansökan med Flischaufför Övik eller Umeå. Vi behöver din ansökan så snart som möjligt. Vi går igenom ansökningarna löpande. Bifoga CV samt personligt brev. 

För mer information om rekryteringsprocessen, kontakta HR-chef Maria Forssell, tel. 0935-399 63. 

För mer information om att köra flisbil på Kaj Johanssons Åkeri kontakta Platschef Johan Gunillasson, tel. 0935-399 70. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Kaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationens företagare. Företaget ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Allmiljö är ett helägt dotterbolag. Verksamheten i koncernen bedrivs inom fyra huvudsakliga affärsområden: Transport & Logistik, Mark & Anläggning, Täkt & Maskin samt Slam & Renhållning. I koncernen finns drygt 100 lastbilar och ca 50 anläggningsmaskiner som grävmaskiner, hjullastare, dumprar, väghyvlar och vältar. Koncernen har ca 230 anställda och omsätter drygt 400 miljoner kronor per år. Huvudkontor, verkstad och lager ligger i Vännäsby, ytterligare kontor finns bl.a. i Umeå.