Arbetsledare - Mark & Anläggning samt Rivning

Vi behöver fler medarbetare! Därför söker vi nu en Arbetsledare till vårt Affärsområde Mark & Anläggning samt Rivning

Om tjänsten

Hos oss kommer du som Arbetsledare att få leda olika projekt inom vårt affärsområde. Det kan exempelvis innebära allt från ombyggnation av VA- och gator, grundarbeten till återkommande uppdrag för ramavtalskunder. Vi tar även på oss rivningsarbeten. Du sköter den dagliga planeringen och leder och fördelar arbetet. På uppdrag av projektchef driver du projekten framåt enligt de ekonomiska ramarna och den tidplan ni har kommit överens om samt ansvar för KMA. Fördelen hos oss är att du får variation av olika projekt och en yrkesarbetargrupp som är årsanställd vilket ger dig möjlighet att skapa ett starkt team. Vi är övertygade om att en tät dialog internt och externt samt en god struktur gör oss effektiva, levererar hög kvalitet i våra uppdrag och höga betyg i våra kundutvärderingar. Vi driver främst projekt i Umeå med omnejd, det kan förekomma uppdrag i närliggande regioner.

Vem söker vi?

Dig som har erfarenhet av arbetsledning inom Mark och Anläggning eller Rivningsarbeten. Vi vill att du trivs och drivs av att få vara en del av ett växande företag med ambitioner, och allt som det innebär med utveckling, utmaning och engagemang. Företaget har funnits i över 60 år så utveckling är en del av företagskulturen och vi har ingen tanke på att slå av på takten!

Om oss

Kaj Johansson Gruppen är ett familjeägt företag som idag består av sex bolag i koncernen varav Kaj Johansson Åkeri och Allmiljö är de största. Koncernen har ca 230 anställda och omsätter ca 400 mkr.
Vi är personliga och omtänksamma både om människor och miljö. Vi är modiga, går vår egen väg och gör alltid det vi tror på.

Intresserad?

Vi går igenom ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt. Kontakta gärna rekryteringskonsult Marlene Vikström 070-420 85 00, projektchef Tobias Gottnersson 090-349 60 26 eller HR-chef Maria Forssell 0935-399 63 så berättar vi mer.

Ansök här