Tankbilschaufför Piteå

Hur ser din arbetsdag ut?

Som tankchaufför hos oss kör du tung lastbil och släp och levererar petroleumprodukter till Skoogs och Skelleftebränslens kunder i hela Norr- och Västerbotten. Arbetet innebär skiftgång. Du får uppdrag via dator och planerar utifrån det din egen rutt. Du kommer att vara stationerad i Piteå. Tjänsten är en tillsvidareanställning (efter provanställning). 

Vem trivs här?       

Du är ansvarsfull, strukturerad och lockas av att vara en del av ett växande företag med höga ambitioner där du kan utvecklas. Du har tidigare erfarenhet av tankbilstransporter samt har CE-körkort, YKB och det är meriterande om du har ADR-tank. Det är även viktigt att du kan svenska i såväl tal som skrift då du är företagets representant ute hos kunder. 

Företaget 

Kaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationens företagare. Företaget ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Allmiljö  är ett helägt dotterbolag. Verksamheten i koncernen bedrivs inom fem huvudsakliga affärsområden: Transport & Logistik, Mark & Anläggning, Täkt & Maskin, Miljö & Återvinning samt Slam & Renhållning. I koncernen finns ca 100 lastbilar och ca 40 anläggningsmaskiner som grävmaskiner, hjullastare, dumprar, väghyvlar och vältar. Koncernen har drygt 230 anställda och omsätter drygt 350 miljoner kronor per år. Huvudkontor, verkstad och lager ligger i Vännäsby, ytterligare kontor finns bl.a. i Umeå och Skellefteå. 

Företagets vision är att vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka och vi ska ligga i framkant av utvecklingen. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta. Våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör. De kärnvärden som kännetecknar oss är att vi är personliga - vi är pålitliga, uppriktiga och ärliga människor som personligen levererar våra tjänster och produkter. Vi är omtänksamma – både om människor och miljö. Vi gör alltid det som krävs. Vi är modiga - vi går vår egen väg och vi gör alltid det vi tror på. Läs gärna mer på www.kajs.se.

Vi erbjuder?

Hos oss erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, stolta medarbetare, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att utvecklas och att lyckas. Förutom att vi erbjuder marknadsmässiga förmåner och löner värnar vi om personalen vilket innebär att dessa frågor prioriteras och är under ständig utveckling.

Intresserad?

Då vill vi gärna att du ansöker så snart som möjligt, vi går igenom ansökningarna löpande. Kontakta gärna Peder Sandström, transportledare, om frågor kring jobbet på tel: 090-349 60 25 eller Maria Forssell, HR-ansvarig, 0935 – 399 63 vid frågor om rekryteringsprocessen. 

Skicka CV samt personligt brev till jobb@kajs.se, märk ditt mejl med Tankbil 

Du kan även ansöka direkt från mobilen via formuläret nedan och komplettera med CV och personligt brev i efterhand.

Ansök här