Sommarvikariat i Umeå, Skellefteå respektive Piteå

Nu söker vi chaufförer till våra olika verksamheter som till att börja med ska köra under sommaren. Vi behöver chaufförer till våra lastväxlare, flisbilar och tankbilar. Läs mer nedan om respektive uppdrag. 

Lastväxlarchaufförer, Umeå och Skellefteå       

Som lastväxlar- och liftbilschaufför hos oss kommer du att jobba med inhämtning av byggavfall från kunder till våra sorteringsanläggningar. I ett högt tempo med varierande uppdrag utgår du ifrån våra återvinningsanläggningar i Umeå eller Skellefteå där vi bland annat har personalutrymmen för chaufförer och uppställningsplatser för lastbilar som utgår därifrån. Våra arbetstider är dagtid. 

Vid frågor om lastväxlarchaufförstjänster, ring transportledare Thomas Moberg, 090-349 60 11.  

Flischaufförer       

Som flischaufför hos oss kör du tung lastbil med släp och lastar själv med traktor. Du levererar olika biobränslen och sågat virke till och från SCA och Norra Skogsägarna och deras externa kunder. Transporter sker till och från sågverk, pappersindustrier, byggvaruhus m.m. i Västerbotten, Västernorrland samt en del i Norrbotten. Du får ett körschema på dagens uppdrag via dator. Flisbilarna är stationerade i Umeå, Nordmaling och Rundvik. 

Vid frågor om flischaufförstjänster, ring transportledare Nicklas Elfving, 0935-399 71

Tankchaufför

Som tankchaufför hos oss kör du tung lastbil med släp och levererar petroleumprodukter till Skoogs bränslens samt Skellefteåbränslens kunder i hela Norr- och Västerbotten. Du får uppdrag via dator och planerar utifrån det din egen rutt. Tankbilarna är stationerade i Umeå, Skellefteå och Piteå. 

Vid frågor om tankchaufförstjänster, ring transportledare Robert Melin, 0935-399 74.

Vem trivs här?

Du har vana av att köra lastbil med släp, du trivs med chaufförsyrket och är mån om att utföra ett bra jobb. Du är bekväm med att fatta egna beslut och känner ett engagemang för att jobben vi utför alltid håller en hög nivå. Vi vill att du trivs och drivs av att få vara en del av ett växande företag med ambitioner och allt som det innebär med utveckling, utmaning och engagemang. Du har ett CE-kort samt giltigt YKB. ADR-tank är meriterande (om du söker tjänst som tankchaufför). 

Företaget 

Kaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationens företagare. Företaget ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Allmiljö är ett helägt dotterbolag. Verksamheten inom koncernen bedrivs inom fem huvudsakliga affärsområden: Transport & Logistik, Mark & Anläggning, Täkt & Maskin, Miljö & Återvinning samt Slam & Renhållning. I koncernen finns ca 90 lastbilar och ca 40 anläggningsmaskiner som grävmaskiner, hjullastare, dumprar, väghyvlar och vältar. Koncernen har drygt 200 anställda och omsätter ca 300 miljoner kronor per år. Huvudkontor, verkstad och lager ligger i Vännäsby, ytterligare kontor finns bl.a. i Umeå. 

Företagets vision är att vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka och vi ska ligga i framkant av utvecklingen. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta. Våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör. De kärnvärden som kännetecknar oss är att vi är personliga - vi är pålitliga, uppriktiga och ärliga människor som personligen levererar våra tjänster och produkter. Vi är omtänksamma – både om människor och miljö. Vi gör alltid det som krävs. Vi är modiga - vi går vår egen väg och vi gör alltid det vi tror på. Läs gärna mer på www.kajs.se eller www.allmiljo.se.

Intresserad?

Då vill vi gärna att du ansöker så snart som möjligt, dock senast den 11 mars. Kontakta respektive transportledare om frågor kring jobbet eller Maria Forssell, HR-ansvarig, 0935 – 399 63 vid frågor om rekryteringsprocessen. När du skickar in din ansökan önskar vi att du bifogar CV samt personligt brev. Ansökningar skickas till jobb@kajs.se. 

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.