Markarbetare/yrkesarbetare

Hur ser din arbetsdag ut?

Du som erfaren markarbetare är en nyckelperson i våra projekt. Du arbetar i små och stora projekt tillsammans med våra arbetsledare, platschefer, mättekniker, andra yrkesarbetare samt maskinförare. Projekten är varierande och omfattar olika typer av mark och anläggningsarbeten så som VA, vägar, gator och grundläggningar. Under en vanlig arbetsdag kommer du tillsammans med arbetsledning och de andra yrkesarbetarna arbeta aktivt tillsammans som ett team för att hålla hög kapacitet i projekten.

Vem trivs här?                            

Vi söker i första hand dig som har flera års erfarenhet men vill prova på nya utmaningar. Du har genom erfarenhet erhållit en bred och god kunskap inom olika typer av markprojekt. Du har en känsla för kvalitet, effektivitet, ansvar och planering av det egna arbetet. Du är engagerad, händig och har ett stort mått av eget driv. Du trivs att jobba med andra samt se resultatet av det ni tillsammans genomför. B-körkort är ett krav.

Du har kunskaper och erfarenhet inom ritningsläsning, laser, rörläggning, rörsvetsning, sten- och plattsättning. Förutom dina kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Vi erbjuder?

Hos oss erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, stolta medarbetare, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att utvecklas och att lyckas. Tjänsten är en tillsvidareanställning och förutom att vi erbjuder marknadsmässiga löner och förmåner värnar vi om personalen vilket innebär att dessa frågor prioriteras och är under ständig utveckling.

Företaget

Kaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationens företagare. Företaget ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Allmiljö är ett helägt dotterbolag. Verksamheten i koncernen bedrivs inom fem huvudsakliga affärsområden: Transport & Logistik, Mark & Anläggning, Täkt & Maskin, Miljö & Återvinning samt Slam & Renhållning. I koncernen finns ca 90 lastbilar och ca 40 anläggningsmaskiner som grävmaskiner, hjullastare, dumprar, väghyvlar och vältar. Koncernen har drygt 200 anställda och omsätter ca 300 miljoner kronor per år. Huvudkontor, verkstad och lager ligger i Vännäsby, ytterligare kontor finns bl.a. i Umeå.

Företagets vision är att vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka och vi ska ligga i framkant av utvecklingen. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta. Våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör. De kärnvärden som kännetecknar oss är att vi är personliga - vi är pålitliga, uppriktiga och ärliga människor som personligen levererar våra tjänster och produkter. Vi är omtänksamma – både om människor och miljö. Vi gör alltid det som krävs. Vi är modiga - vi går vår egen väg och vi gör alltid det vi tror på. Läs gärna mer på www.kajs.se.

Intresserad?

Då vill vi gärna att du ansöker så snart som möjligt, dock senast den 30/4. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kring jobbet, kontakta gärna affärsområdeschef Greger Hallnor 0935- 399 78. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kan du kontakta Maria Forssell, HR- ansvarig 0935 – 399 63. När du skickar in din ansökan önskar vi att du bifogar CV samt personligt brev. Ansökan skickas till jobb@kajs.se