Markarbetare/Yrkesarbetare

Du kommer till en arbetsplats där vi är personliga och omtänksamma både om människor och miljö. Vi är modiga – vi går vår egen väg och gör alltid det vi tror på. För att utvecklas och fortsätta lyckas behöver vi fler duktiga medarbetare. Därför söker vi nu markarbetare till våra anläggningsprojekt.

Om tjänsten    

Du som erfaren markarbetare är en nyckelperson i våra projekt. Du arbetar i små och stora projekt tillsammans med våra arbetsledare, platschefer, mättekniker, andra markarbetare samt maskinförare. Projekten är varierande och omfattar olika typer av mark- och anläggningsarbeten så som VA, vägar, gator och grundläggningar. Under en vanlig arbetsdag kommer du tillsammans med arbetsledning och dom andra yrkesarbetarna arbeta aktivt tillsammans som ett team för att hålla hög kapacitet i projekten.

Vi har projekt främst i Umeåområdet men det kan förekomma uppdrag på andra regioner men då oftast i en radie på ca 30 mil. Du är stationerad i hemmet.

Vem trivs här?                            

Vi söker i första hand dig som har flera års erfarenhet men vill prova på nya utmaningar. Du har genom erfarenhet erhållit en bred och god kunskap inom olika typer av markprojekt. Du har en känsla för kvalitet, effektivitet, ansvar och planering av det egna arbetet. Du är engagerad, händig och har ett stort mått av eget driv. Du trivs att jobba med andra samt se resultatet av det ni tillsammans genomför. B-körkort är ett krav.

Du har kunskaper och erfarenhet inom ritningsläsning, laser, rörläggning, rörsvetsning, sten- och plattsättning. Förutom dina kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Vi erbjuder?

Hos oss erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, stolta medarbetare, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att utvecklas och att lyckas. Tjänsten är en tillsvidareanställning och förutom att vi erbjuder marknadsmässiga löner och förmåner värnar vi om personalen vilket innebär att dessa frågor prioriteras och är under ständig utveckling.

Företaget

Kaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationens företagare. Företaget ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Allmiljö är ett helägt dotterbolag. Verksamheten i koncernen bedrivs inom fem huvudsakliga affärsområden: Transport & Logistik, Mark & Anläggning, Täkt & Maskin, Miljö & Återvinning samt Slam & Renhållning. I koncernen finns ca 100 lastbilar och ca 40 anläggningsmaskiner som grävmaskiner, hjullastare, dumprar, väghyvlar och vältar. Koncernen har drygt 200 anställda och omsätter ca 350 miljoner kronor per år. Huvudkontor, verkstad och lager ligger i Vännäsby, ytterligare kontor finns bl.a. i Umeå. Läs gärna mer på www.kajs.se.

Intresserad?

Vi går igenom ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt. Kontakta gärna affärsområdeschef Greger Hallnor 0935- 399 78 eller HR-ansvarig Maria Forssell 0935 – 399 63 så berättar vi mer. När du skickar in din ansökan önskar vi att du bifogar CV samt personligt brev. Ansökan skickas till jobb@kajs.se. Märk också din ansökan med Markarbetare.