HR-assistent

Hur ser din arbetsdag ut?

Arbetsuppgifterna för tjänsten kommer fördelas mellan löneadministration och personaladministration. Så som hantering av tidrapporter, delaktighet i rekryteringar, utbildningsregister, personaluppgifter och övriga administration. Du sköter lönehantering och lönebearbetning för ca 200 anställda inom transportarbetare-, miljö-, maskinföraravtalen samt Ledarna och Unionen. Inom lön arbetar du även med statistik, intyg, pensioner mm. Du kommer att arbeta i team tillsammans med HR-ansvarig, ekonomiavdelningen samt KMA-ansvarig som dina närmsta kollegor där ni hjälper varandra och samarbetar. Men du har även mycket kontakt med transportledare och chefer.

Din profil      

Vi söker dig som har relevant utbildning inom lön eller HR, samt har något/några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är intresserad av att fortsätta utvecklas. Du har god datorvana. Har du arbetat i Kontek lönesystem eller TransPA är det meriterande men inget krav. Är du även duktig på pensioner är det ett plus. Eftersom du kommer ingå i en tight arbetsgrupp är det viktigt att du är lojal och ansvarstagande i ditt arbete. För att ni ska trivas ihop tror vi att du tillför en positivitet till kontoret och att du inte ser några problem med att ta dig an olika arbetsuppgifter.

Företaget 

Kaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationens företagare. Företaget ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Allmiljö är ett helägt dotterbolag. Verksamheten inom koncernen bedrivs inom fem huvudsakliga affärsområden: Transport & Logistik, Mark & Anläggning, Täkt & Maskin, Miljö & Återvinning samt Slam & Renhållning. I koncernen finns ca 90 lastbilar och ca 40 anläggningsmaskiner som grävmaskiner, hjullastare, dumprar, väghyvlar och vältar. Koncernen har drygt 200 anställda och omsätter ca 280 miljoner kronor per år. Huvudkontor, verkstad och lager ligger i Vännäsby, ytterligare kontor finns bl.a. i Umeå. 

Företagets vision är att vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka och vi ska ligga i framkant av utvecklingen. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta. Våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör. De kärnvärden som kännetecknar oss är att vi är personliga - vi är pålitliga, uppriktiga och ärliga människor som personligen levererar våra tjänster och produkter. Vi är omtänksamma – både om människor och miljö. Vi gör alltid det som krävs. Vi är modiga - vi går vår egen väg och vi gör alltid det vi tror på. Läs gärna mer på www.kajs.se.

Intresserad?

Sista ansökningsdag är 16 december, men vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Poolia så lämna din ansökan via deras sida. Se länk nedan. 

Ansök här