Grävmaskinist till hjulgrävare

Hur ser din arbetsdag ut?

Vi utför alla typer av mark- och anläggningsjobb samt rivningar.  Det är ett varierande och självständigt arbete och hur arbetsdagen ser ut beror på vilken typ av jobb som ska utföras. Vi utför arbeten på våra egna entreprenadprojekt men hyr även ut maskiner med förare. Alla våra grävmaskiner är utrustade med maskinstyrning och det används nästan dagligen. 

Vem trivs här?                            

Du är en erfaren grävmaskinist med vana av maskinstyrning. Självklart har du god känsla för maskiner, älskar yrket och är mån om att utföra ett bra jobb. Du är noggrann, serviceinriktad och flexibel. Att arbeta både självständigt och i grupp är något du trivs med. Du tar egna initiativ och känner ett engagemang för att jobben vi utför alltid håller en hög nivå.  

Företaget

Kaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationens företagare. Företaget ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Allmiljö är ett helägt dotterbolag. Verksamheten i koncernen bedrivs inom fem huvudsakliga affärsområden: Transport & Logistik, Mark & Anläggning, Täkt & Maskin, Miljö & Återvinning samt Slam & Renhållning. I koncernen finns ca 95 lastbilar och ca 40 anläggningsmaskiner som grävmaskiner, hjullastare, dumprar, väghyvlar och vältar. Koncernen har drygt 220 anställda och omsätter drygt 300 miljoner kronor per år. Huvudkontor, verkstad och lager ligger i Vännäsby, ytterligare kontor finns bl.a. i Umeå.

Företagets vision är att vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka och vi ska ligga i framkant av utvecklingen. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta. Våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör. De kärnvärden som kännetecknar oss är att vi är personliga - vi är pålitliga, uppriktiga och ärliga människor som personligen levererar våra tjänster och produkter. Vi är omtänksamma – både om människor och miljö. Vi gör alltid det som krävs. Vi är modiga - vi går vår egen väg och vi gör alltid det vi tror på. Läs gärna mer på www.kajs.se

Vi erbjuder?

Hos oss erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, stolta medarbetare, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att utvecklas och att lyckas. Förutom att vi erbjuder marknadsmässiga förmåner och löner värnar vi om personalen vilket innebär att dessa frågor prioriteras och är under ständig utveckling.

Intresserad?

Då vill vi gärna att du ansöker så snart som möjligt, vi går igenom ansökningarna löpande. Kontakta gärna Erik Flumé, arbetsledare Täkt & Maskin, om frågor kring jobbet på tel: 0935- 399 76 eller Maria Forssell, HR- ansvarig, 0935 – 399 63 vid frågor om rekryteringsprocessen. När du skickar in din ansökan önskar vi att du bifogar CV samt personligt brev, skriv grävmaskinist i rubrikraden på mejlet. 

Klicka här för att mejla din ansökan!