Fordonsmekaniker

Är du mekaniker och söker en arbetsplats där humor, yrkesstolthet och omväxling i vardagen är en självklarhet? Då ska du definitivt läsa vidare. 

Hur ser din arbetsdag ut?

Som fordonsmekaniker kommer du tillsammans med dina kollegor att sköta service, underhåll och reparationer och i viss mån även ombyggnationer och tillbyggnader på våra fordon och maskiner. Det är ett omväxlande arbete där du kommer att utföra jobb inne på vår verkstad i Vännäsby men även ute på fältet med vår servicebil. Eftersom en stor del av fordonen är våra egna kan planerade jobb snabbt ändras utifrån omprioriteringar. Du har många kontakter med vår egen personal men även med leverantörer vilket ställer krav på din förmåga att kommunicera och samarbeta. För närvarande är arbetstiderna dagtid måndag till fredag, var 6:e vecka jobbar man lördag istället för fredag. Stationeringsort är Vännäsby. 

Vem trivs här?                            

Du har en fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå med erfarenhet av liknande arbete. Har du jobbat med elektronik och hydraulik är det ett stort plus. Då du ofta kommer att jobba självständigt ute på fältet ser vi gärna att du har erfarenhet av att svetsa och du har som lägst B-körkort. Du har ordningssinne, är serviceinriktad och flexibel. Är du en öppen och prestigelös person som har nära till skratt kommer du att trivas i det familjära klimat som vi har hos oss.

Vi vill att du trivs och drivs av att få vara en del av ett växande företag med ambitioner och allt som det innebär med utveckling, utmaning och engagemang. Företaget har funnits i 60 år så utveckling och förändring är en del av företagskulturen och vi har ingen tanke på att slå av på takten!

Företaget

Kaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationens företagare. Företaget ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Allmiljö AB är ett helägt dotterbolag. Verksamheten i koncernen bedrivs inom fem huvudsakliga affärsområden: Transport & Logistik, Mark & Anläggning, Täkt & Maskin, Miljö & Återvinning samt Slam & Renhållning. I koncernen finns ca 100 lastbilar och ca 45 anläggningsmaskiner som grävmaskiner, hjullastare, dumprar, väghyvlar och vältar. Koncernen har drygt 220 anställda och omsätter drygt 350 miljoner kronor per år. Huvudkontor, verkstad och lager ligger i Vännäsby. Läs mer på www.kajs.se

Vi erbjuder?

Hos oss erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, stolta medarbetare, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att utvecklas och att lyckas. Förutom att vi erbjuder marknadsmässiga förmåner och löner värnar vi om personalen vilket innebär att dessa frågor prioriteras och är under ständig utveckling.

Företagets vision är att vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka och vi ska alltid ligga i framkant av utvecklingen. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta. Våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör. De kärnvärden som kännetecknar oss är att vi är personliga – vi är pålitliga, uppriktiga och ärliga människor som personligen levererar våra tjänster och produkter. Vi är omtänksamma – både om människor och miljö. Vi gör alltid det som krävs. Vi är modiga – vi går vår egen väg och vi gör alltid det vi tror på. Vårt löfte är att vi alltid tar ansvar och löser uppgiften personligen.

Läs gärna med på www.allmiljo.se eller www.kajs.se

Intresserad?

Då ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt! Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Kontakta gärna Stefan Yttergren, Verkstadschef om frågor kring jobbet 0935-399 72 och Maria Forsell, HR- ansvarig 0935 – 399 63 vid frågor om rekryteringsprocessen. Skicka din ansökan till jobb@kajs.se. Märk ansökan med mekaniker. Bifoga gärna CV.

Du kan även ansöka direkt från mobilen via formuläret nedan och komplettera med CV och personligt brev i efterhand. 

Ansök här