Flischaufförer till Umeå respektive Nordmaling

Hur ser din arbetsdag ut?

Som flischaufför hos oss kör du tung lastbil med släp och lastar själv med traktor. Du levererar olika biobränslen och sågat virke till och från SCA och Norra Skogsägarna och deras externa kunder. Transporter sker till och från sågverk, pappersindustrier, byggvaruhus m.m. i Västerbotten, Västernorrland samt en del i Norrbotten. Du får ett körschema på dagens uppdrag via dator. Flisbilarna är stationerade i Umeå, Nordmaling och Rundvik. 

Vem trivs här?       

Har du kört lastbil med släp och har traktorvana har du bra grund. Du är ansvarsfull och strukturerad, bra på att passa tider och planera. Arbetet innebär skiftgång med både dag- och kvällspass efter ett schema, helgpass förekommer också. Vi vill att du trivs och drivs av att få vara en del av ett växande företag med ambitioner och allt som det innebär med utveckling, utmaning och engagemang. Företaget har snart funnits i 60 år så utveckling och förändring är en del av företagskulturen och vi har ingen tanke på att slå av på takten!

Företaget 

Kaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationens företagare. Företaget ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Allmiljö är ett helägt dotterbolag. Verksamheten inom koncernen bedrivs inom fem huvudsakliga affärsområden: Transport & Logistik, Mark & Anläggning, Täkt & Maskin, Miljö & Återvinning samt Slam & Renhållning. I koncernen finns ca 90 lastbilar och ca 40 anläggningsmaskiner som grävmaskiner, hjullastare, dumprar, väghyvlar och vältar. Koncernen har drygt 200 anställda och omsätter ca 300 miljoner kronor per år. Huvudkontor, verkstad och lager ligger i Vännäsby, ytterligare kontor finns bl.a. i Umeå. 

Företagets vision är att vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka och vi ska ligga i framkant av utvecklingen. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta. Våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör. De kärnvärden som kännetecknar oss är att vi är personliga - vi är pålitliga, uppriktiga och ärliga människor som personligen levererar våra tjänster och produkter. Vi är omtänksamma – både om människor och miljö. Vi gör alltid det som krävs. Vi är modiga - vi går vår egen väg och vi gör alltid det vi tror på. Läs gärna mer på www.kajs.se eller www.allmiljo.se.

Vi erbjuder?

Hos oss erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, stolta medarbetare, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att utvecklas och att lyckas. Förutom att vi erbjuder marknadsmässiga förmåner och löner värnar vi om personalen vilket innebär att dessa frågor prioriteras och är under ständig utveckling.

Intresserad?

Då vill vi gärna att du ansöker så snart som möjligt, dock senast den 4 mars. Kontakta gärna Nicklas Elfving, transportledare, om frågor kring jobbet på tel: 0935- 399 71 eller Maria Forssell, HR-ansvarig, 0935 – 399 63 vid frågor om rekryteringsprocessen. När du skickar in din ansökan önskar vi att du bifogar CV samt personligt brev. Ansökningar skickas till jobb@kajs.se. 

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.