Entreprenadingenjör

Du kommer till en arbetsplats där vi är personliga och omtänksamma både om människor och miljö. Vi är modiga - vi går vår egen väg och gör alltid det vi tror på. För att utvecklas och fortsätta lyckas behöver vi fler duktiga medarbetare. Därför söker vi nu en entreprenadingenjör till vår entreprenadverksamhet.

Om tjänsten

Som entreprenadingenjör har du en nyckelroll i våra entreprenadaffärer, allt från offert till avslut och uppföljning. Du arbetar med att ge våra projekt rätt förutsättningar att leverera hög kvalitet och lönsamhet. Du är involverad i ett tidigt skede genom att ta fram kalkyler och offertförfrågningar. När projektet är vunnet kommer du att göra inköp, upphandlingar, produktionskalkyler, produktionsplanering, och ekonomiavstämningar i nära samarbete med platschefer och affärsområdeschef. Företaget har ett tydligt fokus på miljö, säkerhet och kvalitet samt effektivitet, så uppföljning är en viktig del. Som entreprenadingenjör har du stora möjligheter att påverka, och du kommer att bidra både till affärsområdets och företagets fortsatta utveckling. Din närmsta chef är affärsområdeschef, Greger Hallnor.

Vem trivs här?

Du är en kommunikativ, lösningsorienterad och affärsmässig person som utvecklar goda relationer med din omgivning. Du har en byggteknisk högskoleutbildning, eller likvärdigt, gärna med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet/kompetens av entreprenadjuridik AB/ABT, Mark & anläggnings AMA, LOU och viss förhandlingsvana. Tjänsten är bred vilket gör att vi har möjlighet att anpassa rollen till viss del efter just din kompetens. Vi söker dig som är driven i ditt arbete, som är noggrann, strukturerad och tycker att det är viktigt att leverera resultat i rätt tid. Du använder din kreativa och analytiska förmåga till att hitta de bästa lösningarna och på så vis utveckla våra affärer.

Vi vill att du trivs och drivs av att få vara en del av ett växande företag med ambitioner och allt som det innebär med utveckling, utmaning och engagemang. Företaget har funnits i snart 60 år så förändringar är en del av företagskulturen och vi har ingen tanke på att slå av på takten! 

Företaget

Kaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationens företagare. Företaget ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Allmiljö är ett helägt dotterbolag. Verksamheten inom koncernen bedrivs inom fem huvudsakliga affärsområden: Transport & Logistik, Mark & Anläggning, Täkt & Maskin, Miljö & Återvinning samt Slam & Renhållning. I koncernen finns ca 90 lastbilar och ca 40 anläggningsmaskiner som grävmaskiner, hjullastare, dumprar, väghyvlar och vältar. Koncernen har drygt 200 anställda och omsätter ca 280 miljoner kronor per år. 

Vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka och vi ska ligga i framkant av utvecklingen. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta och våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör. 

Intresserad?

Vi går igenom ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt. Kontakta gärna Marlene Vikström, rekryteringskonsult, tel. 070-420 85 00

Ansök här