Arbetsledare Anläggning/Entreprenad

Du kommer till en arbetsplats där vi är personliga och omtänksamma både om människor och miljö. Vi är modiga - vi går vår egen väg och gör alltid det vi tror på. För att utvecklas och fortsätta lyckas behöver vi fler duktiga medarbetare. Därför söker vi nu en arbetsledare till vår entreprenadverksamhet med placering i Umeå.

Om tjänsten

Som arbetsledare hos oss har du en central roll tillsammans med platschefer, markarbetare, maskinförare och du ansvarar för logistiken i de projekt vi utför. Du sköter den dagliga planeringen samt leder och fördelar arbetet i projekten. På uppdrag av platschefen driver du projekten framåt enligt tidplan, fastställda ekonomiska ramar samt enligt kraven för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du har många kontakter både med kunder och leverantörer, vilket ställer krav på din förmåga att kommunicera och samarbeta. Vi har projekt främst i Umeåområdet men det kan förekomma uppdrag på andra regioner men då oftast i en radie på ca 30 mil. Din närmsta chef är affärsområdeschef för Mark & Anläggning, Greger Hallnor, och din stationeringsort är Umeå.

Vem trivs här?

Du är drivande, initiativrik och engagerad i det du gör och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi ser helst att du har några års erfarenhet som arbetsledare inom området och/eller en lämplig utbildning inom väg och anläggning som grund. 

Vi vill att du trivs och drivs av att få vara en del av ett växande företag med ambitioner och allt som det innebär med utveckling, utmaning och engagemang. Företaget har funnits i snart 60 år så förändringar är en del av företagskulturen och vi har ingen tanke på att slå av på takten! 

Företaget

Kaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationens företagare. Företaget ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Allmiljö är ett helägt dotterbolag. Verksamheten inom koncernen bedrivs inom fem huvudsakliga affärsområden: Transport & Logistik, Mark & Anläggning, Täkt & Maskin, Miljö & Återvinning samt Slam & Renhållning. I koncernen finns ca 100 lastbilar och ca 40 anläggningsmaskiner som grävmaskiner, hjullastare, dumprar, väghyvlar och vältar. Koncernen har 230 anställda och omsätter ca 350 miljoner kronor per år. Huvudkontor, verkstad och lager ligger i Vännäsby, ytterligare kontor finns bl.a. i Umeå. 

Vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka och vi ska ligga i framkant av utvecklingen. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta och våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör. 

Intresserad?

Vi går igenom ansökningarna löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Kontakta gärna affärsområdeschef Greger Hallnor som svarar på frågor kring jobbet på 0935- 399 78 eller Maria Forssell, HR-ansvarig, 0935 – 399 63 vid frågor om rekryteringsprocessen.

Skicka din ansökan till jobb@kajs.se, märk med Arbetsledare. När du skickar in din ansökan önskar vi att du bifogar CV samt personligt brev.