Administratör

Vi söker dig som är en duktig administratör och som trivs med många kundkontakter. Är du positiv och serviceinriktad med tidigare erfarenhet från liknande arbete kan det här vara rätt tjänst för dig! Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Dina främsta uppgifter kommer att vara att hantera växeln och ta emot inkommande samtal på ett trevligt och serviceinriktat sätt. Du hjälper kunderna med deras ärenden och besvarar frågor, tar emot och lägger ordrar samt utgör ett administrativt stöd till transportledarna. I arbetsuppgifterna ingår även fakturering, kontering av leverantörsfakturor, inköp av kontorsmaterial och övrig administration.

Din profil

Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens, gärna inom ekonomi/admin, samt någon tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, exempelvis från kundtjänst. Du behöver ha god allmän datorvana och har du dessutom arbetat i Mobilast, Navision eller Palette är det meriterande. Det är också ett plus om du är duktig på Excel. Som person är du glad, framåt och driven. Eftersom du kommer ingå i en tight arbetsgrupp är det viktigt att du är lojal och ansvarstagande i ditt arbete. Du är nyfiken med en vilja att lära dig, hjälpa till och bidra till verksamhetens utveckling genom olika förbättringsförslag.

Om företaget

Kaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationens företagare. Företaget ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Allmiljö är ett helägt dotterbolag. Verksamheten inom koncernen bedrivs inom fem huvudsakliga affärsområden: Transport & Logistik, Mark & Anläggning, Täkt & Maskin, Miljö & Återvinning samt Slam & Renhållning. I koncernen finns ca 90 lastbilar och ca 40 anläggningsmaskiner som grävmaskiner, hjullastare, dumprar, väghyvlar och vältar. Koncernen har drygt 200 anställda och omsätter ca 280 miljoner kronor per år. Huvudkontor, verkstad och lager ligger i Vännäsby, ytterligare kontor finns bl.a. i Umeå. Vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka och vi ska ligga i framkant av utvecklingen. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta och våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör.

Om Poolia

I denna rekrytering samarbetar Kaj Johansson Åkeri med Poolia. Tjänsten är en rekrytering med direkt anställning hos Kaj Johansson Åkeri. 

Ansök här