Om oss

Yrkesstolta nog att i alla lägen göra det bästa. Modiga nog att tänka och föreslå nytt. Omtänksamma om människor och miljö. Så vill vi att alltid vara. Det är vårt löfte till oss själva, och framförallt till dig som kund.

Vår entreprenörsanda finns i blodet. I vår företagskultur. Det var med den förmågan att se möjligheter och förstå vikten av synergieffekter som allt började för över femtio år sedan. Och det var så det lilla familjeägda företaget lyckades växa till en lönsam och stabil koncern med flera framgångsrika bolag.  

Nu drivs koncernen i samma anda under den tredje generationens ledning.  Vi strävar efter att finna nya helhetslösningar som förenklar din hantering och ger dig bättre totalekonomi. Det gör oss till en än mer effektiv, pålitlig och kompetent partner, något som vi tror att du uppskattar. 

Moderbolaget i koncernen är Kaj Johansson Gruppen AB. Som helägt dotterbolag ingår Kaj Johansson Åkeri AB liksom Allmiljö AB och Kaj Johansson Fastighet AB. Koncernen är även delägare i Wendenes AB och Umeå Makadam AB.

Vår bas är Umeå med en radie av ungefär trettio mil, men vi utför uppdrag över hela Norrland. Inom koncernen har vi cirka 220 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i egna lokaler i Vännäsby som förutom kontor även inrymmer verkstad, personalutrymmen och lagerbyggnader. 

Affärsidé

Kaj Johansson Gruppen AB skall vara ett flexibelt transport-, miljö- och entreprenadföretag som erbjuder helhetslösningar för såväl offentliga som privata kunder. Våra tjänster är kundanpassade med inriktning på hög kvalitet och service och våra åtaganden utförs med minsta möjliga miljöpåverkan på ett trafiksäkert sätt.